30 Ağustos 2013 Cuma

Healthy Snack / Sağlıklı Atıştırmalık

Gönderen Unknown

Hello everyone : ) ! 

I share a healthy recipe for you :) 




Materials
½ cup rice flour
½ cup oat bran
1 cup whole wheat flour
½ cup brown sugar or ½ cup granulated sweetener
1/2 teaspoon baking powder
1 cup low-fat milk
1 teaspoon vanilla
1/2 cup walnuts
1 cup pecans
1/2 cup raw almonds
1/2 cup raw peanuts
1 cup sunflower seeds
1/2 cup raisins




Preparation
1 Preheat the oven at 180-190 degrees

2 A large bowl of whole wheat flour, oat bran, rice flour, brown sugar, baking powder and mix. Then pour milk and vanilla and mix thoroughly with a mixer.

3 Continue mixing the dough add little by little decimated cookies.


4 Square or rectangular plates Non-stick cook for about 30-35 minutes until browned top.


5 Allow to cool completely and cut into equal parts.




Malzemeler
½  su bardağı pirinç unu
½  su bardağı yulaf kepeği
1 çay bardağı kepekli un
½  su bardağı esmer şeker veya ½ su bardağı toz tatlandırıcı
1/2 çay kaşığı kabartma tozu ve 1 çay kaşığı vanilya
1 su bardağı az yağlı süt
1/2 su bardağı ceviz
1 çay bardağı pekan cevizi
1/2 su bardağı çiğ badem
1/2 su bardağı çiğ fıstık
1 çay bardağı ayçiçeği tohumu
1/2 su bardağı kuru üzüm






Hazırlanışı

Fırını 180-190 derece de ısıtın
Büyük bir kasede kepekli un, yulaf kepeği, pirinç unu, esmer şeker, kabartma tozunu karıştırın. Daha sonra süt ve vanilyayı dökün ve mikser yardımıyla iyice karıştırın.
Çerezleri küçük küçük kırıp hamura ekleyip karıştırmaya devam edin.
Yapışmaz kare veya dikdörtgen kalıplarda üstü kahverengileşinceye kadar yaklaşık 30-35 dakika pişirin.
Tamamen soğumasını bekleyin ve eşit parçalar halinde kesin.



0 yorum: